عنوان : را ه اندازی اولین كانون سلامت محله در شهرستان كارون
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۲

آیین افتتاح کانون سلامت محله روستای ابودبس شهرستان کارون با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رئیس اداره آموزش و پرورش، و نمایندگانی از فرمانداری، سپاه ناحیه کارون، بهزیستی، کمیته امداد و جمعی از سفیران سلامت و مسئولین واحدهای ستادی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درروز یکشنبه 97/10/2 برگزار شد.

در ابتدای این آیین دکتر احمدمشکورنیا مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کارون ضمن تشکر از همکاری شورای محترم روستا به جهت ایجاد مقدمات راه اندازی کانون سلامت در روستای ابودبس اظهار داشت:  « کانون سلامت محله یک تشکل اجتماع محور است که توسط مردم  ساکن آن منطقه شکل می گیرد تا در راستای ترویج فرهنگ سلامت و حل مشکلات بهداشتی آن منطقه فعالیت نماید.

وی  ارتقاء همه جانبه سلامت مردم ، افزایش سطح مهارت ها و همچنین اجتماعی شدن سلامت را از جمله اهداف راه اندازی این کانون ها برشمرد.

دکترمشکورنیا در بخش دیگری از صحبتهای خود -که به زبان عربی بیان شد- گفت : «هــدف ما جلــب مشارکت مــردم در اجرای سـیاسـت های سلامـت است و افـراد آگاه، با مطـالبه گری دقیق می توانند مسئولان را در اجرای هرچه بهتروظایف خود یاری نمایند؛ زیرا جلب مشارکت مردم  و همکاری بین بخشی دو بازوی اجتماعی شدن سلامت در جامعه هستند که باید با جدیت دنبال شود.

مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرستان کارون در پایان از دبیرکانون سلامت روستای ابودبس و همچنین سفیران سلامت حاضر در برنامه خواست که پل ارتباطی خوبی بین شبکه بهداشت و مردم باشند تا مشکلات بهداشتی با همفکری و همکاری خود مردم پیگیری و برطرف شود.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر