عنوان : برنامه ریزی جهت برگزاری سمینارگرد و غبار و هچنین تبیین اهداف كمیته محیط زیست وسلامت كار دانشگاه
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۴

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی سه شنبه 97/10/11 نشست مشترکی بین رییس دانشکده بهداشت و معاون اجتماعی دانشگاه به منظور برنامه ریزی جهت برگزاری سمینارگرد و غبار در اسفند ماه سال جاری و نیز  تبیین اهداف کمیته محیط زیست وسلامت کار تشکیل شد.

در ابتدای این نشست،خانم احمدپور سرپرست دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به تبیین اهداف کمیته محیط زیست وسلامت کار پرداختند.

سپس آقای دکتر درستان معاون اجتماعی دانشگاه  ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت اجتماعی شدن سلامت و نیاز به مشارکت همگانی در این مورد ، وظایف دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی را برشمردند. ایشان در ادامه در خصوص هرگونه همکاری مجموعه معاونت اجتماعی جهت برگزاری هرچه بهتر سمینار گرد و غبار اعلام آمادگی نمودند.

در ادامه آقای دکتر نیسی رییس دانشکده بهداشت برنامه اجرایی سمینار گردو غبار را ارائه ، و شرح وظایف هر یک از معاونت ها در خصوص برگزاری سمینار را بیان کردند.

همچنین در این نشست آقای دکتر گودرزی رئیس اندیشگاه سلامت دانشگاه درمورد اهداف اندیشگاه و کمیته های آن توضیحاتی دادند.

در پایان مقرر شد جلسه کمـیته محـیط زیسـت و سـلامـت کـار  روز چهارشنبه10/12 درسـالـن جـلـسات حـوزه ریاسـت دانشـگاه برگـزار شـود.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر