عنوان : نشست كارگروه سلامت و ارتقاء نشاط اجتماعی استان خوزستان
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۰

دومین جلسه کارگروه سلامت و ارتـقاء نــشـاط اجتماعی استان در تاریخ 97/10/16 با حضور آقای دکتر درستان(معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مشاور عالی سلامت استاندار خوزستان) و آقای دکتر جوروند(مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و دبیر شورای فرهنگ عمومی) و تعدادی از مدیران و صاحبنظران در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، آقای دکتر جوروند ضمن خوش آمدگویی به مدعوین ، اهمیت نشاط اجتماعی و ضرورت تشکیل  این کارگروه و اهتمام به آن را تبیین نمودند.

سپس آقای دکتر درستان با توجه به تاثیر متقابل سلامت و نشاط اجتماعی ، هدف از تشکیل این کارگروه را همبستگی کلیه سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان جهت ارتقاء نشاط اجتماعی دانستند.

ایشان همچنین ابراز امیدواری کردند نتایج این جلسات منجر به ارائه راهکارهای اجرایی به استاندار محترم گردد.

در ادامه آقای دکتر ملتفت(جامعه شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه)ضمن نظر خواهی از اعضاء کارگروه درخصوص موارد تاثیرگذار در نشاط فردی و اجتماعی استان ، باتوجه به جمع بندی نهایی خاطر شان کردند: مهمترین مصادیق و موارد کاهش نشاط در استان را می توان وجود برخی بی نظمی ها ، مبلمان شهری ، عدم ساماندهی زباله های شهری ، وجود متکدیان و کودکان کار اجباری برشمرد. ایشان در ادامه گفتند: برای ارتقاء نشاط، ازمشکلات به ظاهر ساده و کوچک نیز نباید گذشت و برنامه ریزی ها در اینخصوص باید مدون و راهکارهای پیشنهاد شده نیز باید قابل اجرا باشند.

پس از آن آقای دواساز (مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت  دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز) ، یکی از راهکارهای مهم ارتقاء نشاط اجتماعی را ایجاد خانواده شاد و سالم دانستند.

وی در ادامه افزود: ازجمله اقدامات لازم در این زمینه، برگزاری کارگاه های مهارتی زندگی ، فرزند پروری و... برای شهروندان توسط شهرداریها با استفاده از ظرفیت خوب فرهنگسراها می باشد.

در پایان پیشنهاد شد با هدف ارتـقاء نــشـاط اجتماعی، در هر دستگاه اجرایی از یک کارشناس روانشناسی بالینی جهت مشاوره کارکنان و خانواده های ایشان و همچنین برگزاری کارگاه های مهارتی بهره گیری شود.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر