عنوان : جلسه هم اندیشی در راستای كنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان خوزستان
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۰

در راستای برنامه ریزی جهت کنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان ، جلسه ای با حضور مدیر و کارشناس مولفه های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همچنین رییس اداره سازمان های مردم نهاد دانشگاه با مدیرعامل جمعیت مبارزه با اعتیاد استان خوزستان برگزار شد.

در این نشست، نمایندگان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص نقش موثر اجتماعی سازی سلامت در جهت پیشبرد اهداف مشترک مطالبی را بیان نمودند.

همچنین در مورد برنامه های اجرایی معاونت اجتماعی وزارت متبوع جهت کنترل و پیشگیری از آسیب اعتیاد و همچنین انتظارات این معاونت از سازمان های مردم نهاد، تبادل نظر صورت گرفت.

آقای مرادی(مدیرعامل جمعیت مبارزه با اعتیاد استان خوزستان و عضو شبکه ملی اعتیاد کشور) نیز ضمن تبیین اهداف مؤسسه ، آموزش مهارتهای زندگی ،تاب آوری و تسهیلگری برای خانواده ها را از اولویت های مؤسسه برشمردند و همچنین  به تاثیر نشاط در جامعه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی اشاره کردند.

در این نشست از مدیرعامل جمعیت مبارزه با اعتیاد استان جهت حضور در جلسه آتی کارگروه سلامت و ارتقاء نشاط اجتماعی استان دعوت بعمل آمد.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر