عنوان : طـرح طلــیـــعــه فــجـــر(اعزام گروه جهادی سلامت به كوی گلبهار شهرستان اهواز)
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۵

در اولین روز از دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی، با همکاری مشترک معاونـت های اجتـماعی  و  فرهنـگی دانـشجویی دانشـگاه عـلوم پزشـکی جـندی شاپور اهـواز، مراکـز بهداشـت شـرق و غـرب شهرسـتان اهـواز، گـروه جـهـادی راه خـدا و کانـون دانـشـجـویـی فـعـالیـت هـای جـهـادی، طـرح جهادی طلیعه فجر با هدف ارائه خدمات پزشکی، دندانپزشکی، آموزشی و فرهنگی روز جمعه 12بهمن1397  در یکی از مناطق حاشیه ای کلانشهر اهواز بنام کوی گلبهار برگزار شد.

در این برنامه که از 2کلینیک سیار دندانپزشکی نیز استفاده شد،برنامه غربالگری از نظر بیماریهای دهان و دندان و اختلالات شنوایی و بینایی نیز صورت پذیرفت و پزشکان و دندانپزشکان داوطلب جهادی نسبت به ویزیت و مداوای بیماران اقدام نموده و در صورت نیاز بیماران و عدم توانایی آنها برای حضور در محل استقرار تیم سلامت پزشکان، با حضور در منزل آنها به ویزیت و مداوا پرداختند.

اعضای تیم سلامت و دانشجویان شرکت کننده در این اردوی جهادی به موازات ارائه خدمات بهداشتی و درمانی نسبت به ارائه آموزش سلامت به ساکنین منطقه و اجرای برنامه های فرهنگی و نشاط آفرین برای کودکان و نوجوانان اقدام کردند و  به هر یک از دختران دانش آموز آن منطقه مانتو و کفش و به هر یک از پسران دانش آموز کفش اهدا شد.

لازم به ذکر است که تامین  اقلام مصرفی پزشکی و دندانپزشکی و هدایای دانش آموزان از طریق مشارکت خیرین سلامت در استان صورت پذیرفت.

در حین اجرای این اردوی جهادی آقایان دکتر مسعود کرمی  معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دکتر محمدجهانگیر مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه با حضور در جمع جهادگران  از یکایک آنان قدردانی نمودند و با اهالی منطقه نیز به گفتگو پرداختند.