عنوان : جلسه هماهنگی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز و كانون هتل داران با حضور مددكاران اجتماعی بیمارستان های اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

روز دوشنبه 97/11/15 جلسه هماهنگی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز و كانون هتل داران با حضور مددكاران اجتماعی بیمارستان های اهواز در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکترنوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به قدمت و ارزش والای شغل هتل داری مطالبی را بیان نمود و در ادامه با اشاره به مشکلاتی که همراهان بیماران بستری در بیمارستان ها جهت اسکان دارند، خواستار همکاری هتل ها با هماهنگی مددکاران اجتماعی شد.

سپس آقای دکترمحمدجهانگیر مدیر امور مشارکت های مردمی  و خیرین عرصه سلامت دانشگاه، طی سخنانی به جایگاه هتل ها در حوزه سلامت  پرداخت و عملکرد هتل ها را در راستای تقویت امر سلامت ارزیابی نمود.

در ادامه آقای حرمتی به نمایندگی از هتل داران با اشاره به مشکلات و شرایط خاص هتل داران اهواز  و همچنین شرایط ویژه استان خوزستان، به اشتراکات بخش هایی از عملکرد هتل ها و بیمارستان ها پرداخت.

وی ضمن بیان راهکارهایی درخصوص حل مشکل اسکان همراهان بیماران، اشاره به ساخت هتل بیمارستان در بعضی از کشورها نمود که بصورت ویژه به ارایه خدمات درمانی می پردازند و منجر به ارزآوری نیز می شود.

در ادامه جلسه، مدیران هتل ها و مددکاران اجتماعی مطالبی را در خصوص مشکلات موجود عنوان نموده و جهت حل مشکلات اعلام آمادگی نمودند.