عنوان : نشست كمیته تعیین و تلفیق اولویت های سلامت استان
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

در راستای  تدوین سند جامع سلامت استان، که با هدف ایجاد یک برنامه جامع و مصوب برای بهبود سلامت مردم و با مشارکت همه مسؤولان و مردم انجام می شود، کمیته تعیین و تلفیق اولویت های سلامت با حضور اعضای کمیته متشکل از معاونین بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان و نمایندگان ایشان ، اعضای هیئت علمی دانشگاه در حوزه آمار و سلامت، نماینده سازمان برنامه و بودجه استان و تیم مجری تدوین برنامه جامع سلامت، در تاریخ 16 بهمن 1397 در اندیشگاه سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار گردید.

در ابتدای این نشست آقای دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خوش آمدگویی، به بیان اهداف جلسه پرداختند.

سپس آقای دکتر محمدجهانگیر مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه ضمن تشکر از همکاری و همراهی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان و دستگاه های اجرایی در طراحی نیمرخ سلامت استان، از اعضای کمیته خواستند تا این همکاری را تا تدوین کامل سند جامع سلامت و اجرای مداخلات و پایش اجرای برنامه جامع سلامت ادامه دهند.

در ادامه خانم دکتر اورنگ مدیر اجرایی تدوین برنامه جامع، شاخص های دیده بانی سلامت که بیانگر نیمرخ سلامت استان می باشند را ارائه داده و با تشریح هر شاخص و روند این شاخص در استان و مقایسه شاخص استانی با شاخص کشوری، جایگاه استان را در حیطه های مختلف سلامت بیان نمودند.

سپس خانم دکترچراغی مجری تدوین برنامه جامع، از اعضای کمیته خواستند که نظرات خود در خصوص اهداف پیشنهادی راهبردی ارائه شده  را با رؤسای دانشگاه ها و دانشکده ها مطرح نموده و نتایج نهایی را هرچه سریع تر اعلام نمایند.

در پایان کلیه اعضای کمیته، نظرات خود را در خصوص نحوه احصای شاخص ها، نیمرخ سلامت استان و اولویت های سلامت منتج شده از نیمرخ سلامت اعلام نمودند.