عنوان : تشكیل جلسه خانه مشاركت مردم در سلامت
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت با حضور نمایندگان تشکل های مردمی در تاریخ۱۷بهمن۹۷در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تشکیل شد.

در این جلسه جناب آقای دکتر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خیر مقدم به حضار، به بیان برخی از دغدغه های مردم در زمینه سلامت که در کارگروه سلامت و امنیت غذایی به عنوان اولویت های سلامت در سال جاری مطرح شده، پرداختند.

سپس جناب آقای مهندس فلسفی  رییس خانه مشارکت مردم در سلامت و عضو شورای شهر اهواز به بیان رویکردهای جدید شورای شهر در مقوله سلامت پرداختند.

همچنین ایشان به اقدامات جدیدی که در این شورا  در خصوص  پیگیری تشکیل پردیس سلامت می باشد، اشاره نمودند.

در ادامه، آقای دکتر محمدیان عضو محترم گروه آموزش سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز   به ارائه شواهدی از تلاش های اجتماع محور در حوزه ارتقای سلامت در ایران و سایر کشورهای جهان پرداختند.

ایشان بر ایجاد بسترهای لازم در جهت افزایش مشارکت مردم در سلامت تاکید نمودند.

سپس سرکار خانم دکتر اورنگ ضمن ارائه اولویت های آسیب های اجتماعی شناسایی شده، به نظرخواهی از اعضای خانه مشارکت مردم در اینخصوص پرداختند.

در ادامه اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت  به بیان نقطه نظرات خود در خصوص نحوه مشارکت تشکل ها ، سازمان ها و مردم پرداختند.

در پایان خانم مهندس احمدپور سرپرست دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان  ضمن تشریح شیوه نامه تشکیل و اداره جلسات خانه مشارکت مردم، به معرفی جایگاه استراتژیک دبیرخانه این شورا در حوزه سلامت پرداختند. ایشان با اشاره به اینکه مردم ما مردم روزهای سخت می باشند و ثابت نموده اند در شرایط بحرانی به یاری یکدیگر می شتابند آرزوی  سالی سرشار از سلامتی و برکت برای هموطنان نمودند.