۱۳۹۸/۰۵/۱۳
دکتر درستان:
اولویت نظام سلامت، كاهش ابتلا به بیماری های غیر واگیر است
مشاور رئیس دانشگاه در جلسه تولید و ساماندهی محصولات کشاورزی گواهی شده، که در سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان برگزار شد، اولویت نظام سلامت را مبارزه با بیماری های غیر واگیر دانست.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، دکتر نوذر درستان اظهار داشت: هدف از جلسه تولید و ساماندهی محصولات کشاورزی گواهی شده سالم سازی هشت محصول کشاورزی، سیب زمینی، پیاز، خیار باغی، خیار درختی، گوجه فرنگی، سیب درختی و پرتقال بود.

مشاور رئیس دانشگاه ادامه داد: در سال های گذشته توجه نظام بهداشت و درمان بیشتر بر روی بیماری های واگیر بود و همه گیری های بسیاری در سال های دور بر اثر بیماری های واگیر رخ داد، که باعث مرگ و میرهای فراوانی شد.

وی ادامه داد: با کشف واکسن های مختلف و واکسینه شدن افراد و همچنین ارتقای بهداشت عمومی، قسمت عمده مشکلات ناشی از بیماری های واگیر بر طرف شده است.

درستان با اشاره به اهمیت توجه به بیماری های غیر واگیر گفت: در حال حاضر بیماری های غیر واگیر، به دلیل آمار بالای ابتلا، باعث مرگ و میر و از کارافتادگی فراوانی  شده و از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی گفت: امروز اولویت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اهواز، توجه به بیماری های غیر واگیر است و به دلیل اینکه این بیماری ها ارتباط مستقیم با مواد غذایی دارد، تغذیه سالم و تولید مواد غذایی و کشاورزی سالم می تواند به میزان بسیار زیادی از ابتلای افراد به بیماری های غیر واگیر جلوگیری کند.