۱۳۹۸/۰۵/۲۳
برگزاری كمیته نظام ارجاع الكترونیك و پزشك خانواده
امروز، 24 مرداد ماه، کمیته استانی نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده با حضور استاندار خوزستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز، رئیس سازمان نظام پزشکی استان خوزستان، مدیران و نمایندگان سازمان های بیمه گر و سایر دستگاه های مسئول برگزار شد.

امروز، 24 مرداد ماه، کمیته استانی نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده با حضور استاندار خوزستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، رئیس سازمان نظام پزشکی استان خوزستان، مدیران و نمایندگان سازمان های بیمه گر و سایر دستگاه های مسئول برگزار شد.
به گزارش وب دا خوزستان، دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، در این جلسه خواستار امکان سنجی دقیق اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده در استان توسط دانشگاه و سازمان های بیمه گر شد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی اهواز و سازمان های بیمه گر باید زیر ساخت های مورد نیاز به منظور اجرای این طرح را بررسی کنند تا با توجه به امکانات و زیرساخت های موجود بتوان طرح را بصورت موفق، هر چند پایین تر از شاخص های اعلامی وزارت بهداشت، انجام داد.
وی تلاش همه اعضای کمیته را از عوامل مهم  و تاثیر گزار در اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده دانست و تاکید کرد: همانطور که به تکالیف دستگاه ها در راستای اجرای برنامه های مختلف توجه می شود، لازم است به حقوق این دستگاه ها نیز توجه لازم معطوف شود، این امر باعث ایجاد انگیزه بالا در اجرای برنامه ها و طرح ها خواهد شد.
استاندار خوزستان ادامه داد: با توجه به اعلام برخی دستگاه ها مبنی بر وجود مشکلات زیرساختی در اجرای این طرح، تشکیل جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان با دستور جلسه طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده با حضور مدیر کل ارتباطات استان خوزستان و مدیران شرکت های مرتبط ضروری به نظر می رسد.
در ادامه دکتر نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اظهار داشت: طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده یک تکلیف قانونی است و اجرای موفقیت آمیز آن نیازمند هماهنگی، همدلی و هم افزایی هرچه بیشتر اعضای کمیته در راستای عملیاتی شدن موفق این طرح در استان خوزستان است.
نظری با اشاره به هزینه های ایجاد زیر ساخت لازم به منظور اجرای طرح گفت: دانشگاه علوم پزشکی اهواز به منظور اجرای این طرح با کمبود زیرساخت شبکه اینترنت مواجه است و لازم است اداره کل ارتباطات و فناوری استان خوزستان در راستاری توسعه پوشش شبکه اینترنت تلاش مضاعفی داشته باشد.
دکتر نوذر درستان، مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت، نیز در این کمیته اظهار داشت: عملیاتی شدن طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده نیازمند تلاش جمعی همه اعضای کمیته است.
وی با اشاره به سوابق نظام ارجاع در سایر کشورها و ایران، گفت: کار کارشناسی دقیق و آسیب شناسی طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده از اساسی ترین اهداف برگزاری این کمیته است.
درستان ادامه داد: نقش سازمان های بیمه گر در اجرای این طرح بسیار اساسی و مهم است و ایجاد نظم و تسهیل در پرداخت ها به منظور ایجاد انگیزه جهت اجرای هر چه بهتر طرح ضرورت دارد.