۱۳۹۸/۰۸/۰۱
یك پروژه درمانی با مشاركت خیرین عرصه سلامت در حمیدیه ساخته خواهد شد
امروز، یکم آبان ماه، جلسه رایزنی با خیر عرصه سلامت به منظور تامین زمین و منابع مالی ساخت یک پروژه ی درمانی در شهرستان حمیدیه در محل حوزه اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی، دکتر نوذر درستان، مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت اظهار داشت: در راستای استفاده از ظرفیت های ایجاد در حوزه خیرین عرصه سلامت، در جلسه امروز، حمایت مالی دکتر صدرالسادات، خیر عرصه سلامت، به منظور اهدا یک قطعه زمین به مساحت 930 متر مربع به منظور احداث یک پروژه درمانی در شهرستان حمیدیه جلب شد.

وی ادامه داد: بر اساس رایزنی های انجام شده، این خیر عرصه سلامت همچنین مبلغ 30 میلیارد ریال جهت احداث این پروژه تامین خواهد کرد.

مشاور رئیس دانشگاه گفت: پیگیری های لازم به منظور اخذ مجوزهای مورد نیاز و طراحی نقشه های عمرانی این پروژه از سوی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام خواهد شد.

گفتنی است دکتر نوذر درستان، مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت، دکتر امین دزفولی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه، دکتر صدرالسادات، خیر عرصه سلامت و مدیران و کارشناسان حوزه اجتماعی دانشگاه در این جلسه حضور داشتند.