۱۳۹۸/۰۸/۰۶
مجتمع همراه سرای بیمارستانی با مشاركت خیرین عرصه سلامت در حوزه دانشگاه احداث خواهد شد
مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت گفت: مجموعه همراه سرای بیمارستانی در هفت طبقه و زمینی به مساحت یک هزار متر مربع با مشارکت خیرین عرصه سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ساخته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، دکتر نوذر درستان با اشاره به هدف از ساخت مجتمع همراه سرای بیمارستانی اظهار داشت: هدف از ساخت این همراه سرا، ایجاد محل اسکان موقت مناسب به منظور اسکان همراهان بیمارانی است که جهت درمان، از سایر شهرستان های خوزستان و نیز استان های مجاور به بیمارستان های دانشگاهی اهواز مراجعه می کنند؛ بویژه افردی که توان مالی لازم برای اسکان در هتل را نداشته و به اجبار در محوطه باز بیمارستان ها و یا سطح پیاده روها اقامت می کنند.

وی دلیل اهمیت اجرای این پروژه خیرساز را محافظت از همراهان بیمار در برابر خطرات مختلف دانست و ادامه داد: سکونت همراهان بیمار در محوطه های باز درون و بیرون بیمارستان، این افراد را در معرض خطراتی چون آلاینده های محیطی، گزش حشرات و جانوران موزی قرار داده و مشکلات اجتماعی و ناامنی را برای آنها به دنبال دارد و علاوه بر نازیبا کردن چهره شهر، باعث ایجاد مزاحمت برای ساکنین محلات اطراف بیمارستان ها می شود.

مشاور رئیس دانشگاه گفت: بر اساس مذاکرات انجام شده، موسسه خیریه رها در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع، متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در مجاورت بیمارستان های گلستان و شفا اقدام به ساخت یک مجتمع همراه سرای بیمارستانی در هفت طبقه و زیر بنای حداقل پنج هزار متر مربع خواهد کرد.

وی ادامه داد: مذاکره با شهرداری منطقه نیز به انجام رسیده و نظرات فنی شهرداری و مدیریت عمرانی دانشگاه به موسسه خیریه منعکس شده است.

درستان گفت: همچنین در هماهنگی با مددکاران اجتماعی بیمارستان های دانشگاهی اهواز، تعداد افرادی که پیش بینی می شود در هر روز در این همراه سرا اقامت کنند برآورد شده  و به منظور  اعمال در طراحی فضای فیزیکی به موسسه خیریه رها اعلام شده است.

وی در خصوص زمان آغاز این پروژه خیر ساز گفت: در صورتی که مذاکره ها و مجوزها به مرحله نهایی برسد، تا نیمه بهمن ماه سال جاری نقشه های معماری و تاسیساتی این پروژه جهت بررسی و تایید واحدهای ذی ربط به دانشگاه تحویل داده می شود و پس از آن زمان آغاز عملیات اجرایی آن مشخص خواهد شد.

مشاور رئیس دانشگاه در پایان گفت: راه اندازی این مجتمع، نقش بسیار مهمی در افزایش رضایتمندی و منزلت همراهان بیماران داشته و از تردد جاده ای بیمارانی که می بایست در روزهای متوالی برای دریافت خدمات درمانی سرپایی نظیر شیمی درمانی یا رادیوتراپی به مرکز استان مراجعه کنند، جلوگیری خواهد کرد و این دسته از بیماران نیز می توانند در طول دوره کوتاه مدت درمان خود در این همراه سرا اقامت نمایند.