۱۳۹۸/۰۸/۰۶
بازدید نمایندگان حوزه اجتماعی دانشگاه از روند اجرای عملیات عمرانی پروژه بهداشتی خیر ساز در حمیدیه
نمایندگان حوزه اجتماعی دانشگاه از روند اجرای عملیان عمرانی پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستای وصیله از توابع شهرستان حمیدیه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، این مرکز خدمات جامع سلامت 180 متر مربع مساحت دارد و کلیه هزینه ساخت آن از سوی خیرین عرصه سلامت تامین شده است که بر اساس برآوردهای انجام شده این پروژه حدود 500 میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت.

گفتنی است هزینه ساخت دو پروژه از طریق شیعیان کشور هندوستان و با تلاش و پیگیری های آیت اله مهدوی، نماینده مقام معظم رهبری در این کشور تامین شده است.

خاطر نشان می سازد مرکز خدمات جامع سلامت روستایی وصیله، 5 کیلومتر از مرکز شهر حمیدیه فاصله داشته و تعداد 20 روستا با جمعیت 12853 نفر را تحت پوشش قرار داده است.

شایان ذکر است این پروژه پس گذشت یک ماه و نیم، 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی می شود عملیات عمرانی آن، از سوی خیرین تا پیش از بهمن ماه به پایان برسد و در صورتی که به موازات اجرای عملیات عمرانی، پیگیری های لازم به منظور تامین نیروی انسانی و تجهیزاتی آن انجام شود، این مرکز در دهه فجر سال جاری افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.