۱۳۹۸/۰۹/۰۹
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در امر اجتماعی شدن سلامت:
اصلاح شبكه آبرسانی و جمع آوری فاضلاب در خوزستان ضروری است

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، دکتر نوذر درستان، مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت در ششمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: 60 درصد مصوبات شورای سلامت استان در سال 98 اجرا شده و نزدیک به 33 درصد آن در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: مصوبات اجرا نشده نیز، که در حدود 6 درصد است، مربوط به مشکلات سابقه دار استان است و سال هاست که استان خوزستان با این مشکلات دست به گریبان است و مرتفع کردن آن ها در گرو تامین اعتبارات ریالی مورد نیاز است.
درستان گفت: در سال جاری 19 دستور کار در شورای سلامت مطرح شده است و این شورا 30 مصوبه داشته که 3 مصوبه آن در حوزه امنیت غذایی و 27 مورد در حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات و مسائلی که بصورت مستمر در جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مطرح می شود، موضوع ایجاد شبکه آبرسانی و به دنبال آن شبکه جمع آوری فاضلاب است که هرچند تلاش هایی به منظور رفع این مشکلات انجام شده است، اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب همچنان فاصله داریم.